01-03-09

Wilg

Wilg

 

1-10 maart

3-12 september

Keltische boomkalender

 

De wilg is kunstzinnig aangelegd en houdt van het ‘mooie' in het leven. In het wilgenkarakter zit steevast een artistieke inslag. De wilg is zowel een dromer, gevoelsmens als een rationeel denker. Zonder dromen kan een wilg niet leven. De wilg heeft een groot inlevingsvermogen en voelt zich overal thuis.

 

Hij is eerlijk en rechtschapen en is niet bang om schijnbaar onoverkomelijke problemen aan te pakken. Hierbij neemt hij vaak onnodige risico's maar als het er echt op aan komt, bewaart hij zijn kalmte.
De wilg wordt gewaardeerd door vrienden en collega's; toch voelt hij zich vaak, in het geheim, onbegrepen en onderschat. Door vrienden laat hij zich graag beïnvloeden, hetgeen niet betekent dat hij een gemakkelijke levenspartner is : de wilg is koppig, onrustig, aan stemmingen onderhevig en veeleisend.
In een relatie zoekt hij een goede houvast. De wilg is ijverig, vol energie en doortastend. Hij houdt van reizen maar is altijd blij weer thuis te komen bij eigen huis en haard. Familie is erg belangrijk. Wilgen beschikken over een sterke intuïtie.

08:00 Gepost door Linda in legende | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.